Zwembad Het Derde Haad

Zwembad 't Derde Haad beschikt over een zwembad en een peuterbad. Ze hebben een veelzijdig en aantrekkelijk aanbod voor jong en oud. Van ontspannen banenzwemmen tot actief meedoen met één van de uitdagende Aqua'Groepslessen. Het kan allemaal! Kinderen leren bij ze zwemmen met de leukste zwemlesmethode van Nederland, de Zed & Sop zwemles. Garantie voor een leven lang zwemplezier!


Zwembadwater


Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 15 meter en beschikt over een beweegbare bodem met een diepte tot 3,50 meter. Hiermee is het bad uiterst geschikt voor o.a. zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook vinden hier de zwemlessen, het schoolzwemmen en de goed bezochte zwemdisco’s plaats. Bovendien is het wedstrijdbad een uitdaging voor trimzwemmers. De watertemperatuur is gemiddeld 29°C. Vanzelfsprekend beschikt de accommodatie over voldoende kleedkamers, wisselcabines en een EHBO-voorziening. Er is een peuterbad aanwezig waar de kleintjes zich kunnen vermaken in het water, bij de glijbaan en bij de speelattributen. Op zondag is het water extra verwarmd.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar €2,10 p.p.

2 t/m 15 jaar €5,00 p.p.

Vanaf 15 jaar €5,50 p.p.

65+ €5,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Het Derde Haad

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Het Derde Haad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Het Derde Haad te melden