Zwembad Wettervlecke

Zwembad Wettervlecke beschikt over een 25 meterbad met startblokken en twee duikplanken en een ondiep bad oplopend van 20 cm. naar anderhalve meter met in het midden een pier. Het water in beide baden is continu 24 graden.


Voor de kleinste kinderen (en hun ouders) is er een speciale kleuterhoek. Hierin bevinden zich een pierebad, een zandbak, vele speeltoestellen en een grasveld om te zonnebaden.


Jongen zwaait met ze haar in het zwembad


Naast zwemmen wil iedereen ook graag bruin worden wanneer de zon schijnt. Dit kan op de grote zonneweide. Naast zonnebaden is er voldoende ruimte om te voetballen, te korfballen en te volleyballen. Ook staat er hier een klim-en klautertoestel.


Camper plaatsen

Sinds zwemseizoen 2008 beschikt zwembad Wettervlecke over vijf camperplaatsen. De kampeerders beschikken over stroom- en waterfaciliteiten en mogen gebruik maken van de douches en toiletten van het zwembad. Overige faciliteiten: water inname, terreinverlichting. Aantal plaatsen: maximaal 5, kosten € 5,00 per nacht

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Jeugd t/m 17 jaar €3,00 p.p.

Volwassen €4,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Wettervlecke

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Wettervlecke?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Wettervlecke te melden