Jumpstyle Leeuwarden

Heerlijk een uur vrij springen op de trampolines, tricks oefenen in alle area’s onder toeziend oog van de Jump Masters. Jump Masters letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of nog vettere moves maakt. Wil je nieuwe tricks leren op de trampolines? Vraag de Jump Masters, zij helpen je graag! En op welke dag en tijdstip je komt de “jumpdisco” draait altijd op volle toeren, muziek en lichtshow aan!!


Met de sokken op de mat


Kinderfeestje

Ga met je vrienden en vriendinnen heerlijk jumpen en stunten op de trampolines met grote obstakels, Tumbling lane, Foam Pit en Big Air Bag met spectaculaire trampolines, of spring van de Stunttoren. Speel een potje voetbal in de Jump Soccer Arena, of oefen je coolste tricks op de Air Track. Kom freerunnen op de Airfloor Obstacle Zone waar jij je eigen hoogtes bepaald om je tricks te oefenen. Klim en klauter over de gekste obstakels in de Ninja Course, alleen met de juiste snelheid, coördinatie, kracht en behendigheid haal je de overkant van dit spannende hindernisparcours. Speel een battle op de Battle Beam tegen je vrienden, of probeer de overkant te halen op onze Rolling Barrl. Stap in een interactieve trampoline game Valo Jump of loop bij de muren op van the Walk Wall en spring torenhoog op de High Performance trampolines! Hoe vet is dat!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag van 14:00 tot 18:00 uur

Woensdag van 13:00 tot 18:00 uur

Donderdag van 14:00 tot 18:00 uur

Vrijdag van 13:00 tot 21:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur

Zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur €10,50 p.p.

2 uur €18,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Jumpstyle Leeuwarden

Hoeveel sterren geef jij Jumpstyle Leeuwarden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Jumpstyle Leeuwarden te melden