Bounz Almelo

Helaas is Bounz® Almelo gesloten. Maar gelukkig zijn er nog veel meer uitjes de vinden in Almelo en omgeving!


Bekijk: De leukste uitjes in Almelo en omgeving


Bounz® Almelo is leuk, sportief en betrokken. Bij Bounz® brengen ze trampolinespringen naar een volgend niveau. Bounz® is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert. De Bounz® Arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines.

 

Bounz® Party’s, Bounz® 4 Schoolz, Bounz® Fit & Fun, Dodgeball, Training of Vrij springen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bounz® is speels, maar ook een uitdaging voor de geoefende sporter. Daarnaast ondersteunt Bounz® projecten in de buurt, met name gericht op jongeren en bewegen.

 

Hoe werkt Bounz®?

De Bounz® Arena bestaat uit aangeschakelde trampolines die een groot horizontaal vlak vormen en rondom het hele veld trampolines in verticale stand waardoor er een ‘gesloten veld’ ontstaat. Dit maakt de Bounz® Arena tot een veilige omgeving waar je niet van de trampoline af kunt vallen en de kans op blessures minimaal is.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Bounz Almelo

Hoeveel sterren geef jij Bounz Almelo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Bounz Almelo te melden