Splash openluchtbad De Glind

Splash is een kleinschalig en duurzaam verwarmd openluchtzwembad in De Glind. Dankzij de verscheidenheid in baden, een ruime en groene zonneweide met schaduwplekken, speeltoestellen en kiosk, is Splash de ideale plek om op adem te komen, te zwemmen en te spelen.



Het zwembad ademt de kenmerkende gemoedelijkheid van Jeugddorp De Glind. Jong en oud voelt zich er welkom. Kleine kinderen kunnen heerlijk spelen in het peuterbad of in het grote bad, met oplopend niveau. Voor iedereen met een zwemdiploma is een diep gedeelte gereserveerd, met duikplank en 3 meter diep duikgat.


Wil je even uitrusten of lekker zonnen? Dan is de ruime zonneweide bij uitstek geschikt. Rol je kleedje maar uit! Kleine versnaperingen en frituur koop je voordelig bij de kiosk, maar het is ook toegestaan eigen consumpties te nuttigen. Liever actief? Kom dan in de benen voor een potje voetbal of volleybal op het speelveld of vermaak je in de speeltuin. Ook voor vertier in het zwembad heeft Splash attributen beschikbaar. Tegen een kleine vergoeding huur je een duikbril. Het speel-/drijfmateriaal kun je gratis gebruiken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Geopend van 13:00 tot 18:00
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagkaart €5,60

Avondkaart €2,20

Ochtendzwemmen €2,20


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Splash openluchtbad De Glind

Hoeveel sterren geef jij Splash openluchtbad De Glind?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Splash openluchtbad De Glind te melden