Bounz Assen

Bounz® Assen is leuk, sportief en betrokken. Bij Bounz® brengen ze trampolinespringen naar een volgend niveau. Bounz® is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert. De Bounz® Arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines.

 

Bounz® Party’s, Bounz® 4 Schoolz, Bounz® Fit & Fun, Dodgeball, Training of Vrij springen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bounz® is speels, maar ook een uitdaging voor de geoefende sporter. Daarnaast ondersteunt Bounz® projecten in de buurt, met name gericht op jongeren en bewegen.

 

Momenteel zijn er Bounz® in Almelo, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Beverwijk (tijdelijk gesloten), Deventer, Eindhoven-Best, Enschede en Nijmegen. Er is ook een Bounz® Arena bij het vakantieresort Hof van Saksen.

 

Hoe werkt Bounz®?

De Bounz® Arena bestaat uit aangeschakelde trampolines die een groot horizontaal vlak vormen en rondom het hele veld trampolines in verticale stand waardoor er een ‘gesloten veld’ ontstaat. Dit maakt de Bounz® Arena tot een veilige omgeving waar je niet van de trampoline af kunt vallen en de kans op blessures minimaal is.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag 11:00 tot 23:00 uur

Dinsdag 9:30 tot 23:00 uur

Woensdag 9:30 tot 23:00 uur

Donderdag 12:00 tot 23:00 uur

Vrijdag 12:00 tot 23:00 uur

Zaterdag 9:30 tot 23:00 uur

Zondag 11:00 tot 18:30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/m vrijdag: €6,50 p.p./uur

Vrijdag t/m zondag: €7,50 p.p./uur

 


0 Recensies over Bounz Assen

Hoeveel sterren geef jij Bounz Assen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Bounz Assen te melden