Drouwenerzand Vakantiepark

Vakantiepark Drouwenerzand is een gezellig vakantiepark gelegen in het prachtige Drentse landschap van Nederland. Wat dit park uniek maakt, is dat de toegang tot het naastgelegen Attractiepark Drouwenerzand ook inbegrepen is bij je verblijf. Dit attractiepark staat bekend om zijn all-inclusive concept, waarbij de toegangsprijs niet alleen toegang geeft tot de attracties, maar ook tot eten en drinken gedurende je bezoek.


Op de caravanplaats staan met prive sanitair


Het vakantiepark zelf biedt diverse accommodaties, variƫrend van comfortabele bungalows tot ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Hierdoor is het een geschikte bestemming voor gezinnen, koppels en groepen vrienden. De faciliteiten op het park omvatten onder andere speeltuinen, sportvelden en een zwembad, waardoor er voor jong en oud genoeg te doen is.


De ligging van Vakantiepark Drouwenerzand is ideaal voor natuurliefhebbers en mensen die van fietsen en wandelen houden. Het Drentse landschap biedt prachtige routes en paden om te verkennen. Daarnaast zijn er ook nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals de Hunebedden en gezellige Drentse dorpen.


Al met al is Vakantiepark Drouwenerzand een aantrekkelijke bestemming voor gezinnen en vakantiegangers die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning, natuur en attracties. Of je nu wilt genieten van de faciliteiten op het vakantiepark zelf of een dagje wilt doorbrengen in het aangrenzende attractiepark, er is voor elk wat wils.


Faciliteiten

  • Pannakooi
  • Speelveld
  • Fietsverhuur
  • Recreatieprogramma
  • Speeltuin

 

 


0 Recensies over Drouwenerzand Vakantiepark

Hoeveel sterren geef jij Drouwenerzand Vakantiepark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Drouwenerzand Vakantiepark te melden