Zwembad De Helster

Zwembad De Helster is een veelzijdig zwembad waar iedereen zich thuis voelt. Bij De Helster bieden ze je een uitgebreid activiteitenpakket voor zowel gezinnen als sportievelingen.

 

Zwembadtegeltjes


De baden

Het zwembad bestaat uit een wedstrijdbad, een instructie- en een recreatiebad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. De sfeervolle inrichting, onderwaterverlichting en de uitstekende akoestiek zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.Liefhebbers van baantjes zwemmen komen ruimschoots aan hun trekken in het 25 meter lange wedstrijdbad. In het recreatiebad kunnen jong en oud genieten. Er is een 38 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek met stroomversnelling, jetstreams, turbodouches en meer. Uiteraard is bij al deze voorzieningen ook aan de veiligheid en toegankelijkheid voor mensen met een beperking gedacht.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 4 jaar €1,00 p.p.

Vanaf 4 jaar €4,45 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad De Helster

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Helster?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Helster te melden