Belcrum Beach

Belcrum Beach is HET stadsstrand van Breda, gelegen op het Haveneiland in de wijk Belcrum. Een plek om te relaxen met een drankje en een hapje, genietend van de zon, gezellig kletsen met je vrienden, luisterend naar muziek van een band of DJ, soms in een festival setting. Kinderen die kunnen spelen in het zand of mee kunnen doen aan speciale kinderactiviteiten.


Relaxen op de banken in het zand onder de tent


Iedere vrijdag en zaterdag draait een DJ muziek in een bepaald thema, op woensdagmiddag zijn er kinderactiviteiten, op donderdagmiddag zijn er activiteiten voor ouderen en iedere zondag speelt er een band of is er een evenement of festival.


Belcrum Beach is ook een unieke lokatie voor een feestje of om je verjaardag te vieren, trouwen op het strand of een trouwfeest behoren ook tot de mogelijkheden. Ook voor bedrijven is het strand een unieke plek voor een borrel, bedrijfsfeest of teamuitje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag en donderdag van 12.00 tot 19.00 uur

Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur

Zondag van 12.00 tot 21.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Belcrum Beach

Hoeveel sterren geef jij Belcrum Beach?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Belcrum Beach te melden