Restaurant de Gouverneur Ermelo

(2/5)  1 recensies

Aan de achterzijde van de Heerlickheijd van Ermelo ligt de sfeervolle Brasserie De Gouverneur. Met z’n hoge plafonds, open keuken, antieke houten lambrisering, haardvuur én grote openslaande deuren naar het bordesterras, is het hier ouderwets genieten en lekker ontspannen!

 

Het imposante bordesterras kijkt uit over de klaterende vijverpartij met fonteinen, de fraaie aangelegde tuin en de uitgestrekte Veluwse bossen.

 

De lunch- en dinerkaart van de Brasserie is Frans georiënteerd, heeft o.a. wisselende seizoensgerechten en waar mogelijk gebruikt de keukenbrigade verse producten uit de directe omgeving. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De brasserie is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.30 uur

Ma. t/m vr. ontbijt geopend van 7.00 tot 10.00 uur.

Za. en zo. ontbijt geopend van 7.30 tot 11.00 uur.

Dineren is mogelijk vanaf 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Voorgerechten vanaf €6,50

Hoofdgerechten vanaf €16,50

Deserts vanaf €8,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Restaurant de Gouverneur Ermelo

(Pagina 1 van 1)

 

"Wat een teleurstelling"

Mecht   -   23-08-2021

23-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Wat een teleurstelling"

Wij hebben hier gegeten als onderdeel van een arrangement dat we hadden geboekt bij hotel de Heerlickheijd. Eerste wat opviel dat we maar een beperkte keus kregen van de kaart. Er werd een apart menu gegeven. Dus de mogelijkheid om iets anders tegen een toeslag te bestellen was er niet. Tweede wat opviel dat er ook anders werd opgediend. Frietjes bv werden in een draadfrituurmandje opgediend. Degene die a la carte aten kregen er een keurig papieren frietzakje in. Dat gaf ze mogelijkheid de frietjes op tafel te zetten. De arrangement eters kregen de friet los in het mandje op het bord van het hoofdgerecht geserveerd. Wat maakte dat er nauwelijks ruimte was om je gerecht comfortabel te eten.Immers zonder zakje zet je de frietjes op het tafelblad. Niet erg hygienisch. Beetje sneu dit voor een restaurant in een 4 sterrenhotel. Dan het eten zelf. Ik bestelde Tom kha kai. Wat een teleurstelling. Ik kreeg een soort van champignonsoep met minuscule stukjes gerookte kip erin. Gerookte kip hoort niet in dit gerecht. Smaakte nergens naar. Ik gaf dit aan bij de bediening. Ze reageerde met de opmerking dat ze het niet wist. Toen het hoofdgerecht. De Veganburger. Gemaakt van Portebello. Slecht gekruid veel te nat. Het broodje was doorweekt. Verder is het me niet gelukt 1 hap in mijn mond te krijgen zonder dat de burger in stukjes uiteen viel. Zeer slechte structuur dus. Het kaasplankje was lekker maar daar kan je nauwelijks iets aan verpesten.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant de Gouverneur Ermelo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant de Gouverneur Ermelo te melden