Superfun

(2.7/5)  9 recensies

Superfun, gelegen aan de Middelhoefseweg 10 in Amersfoort, is het grootste recreatiecentrum van midden Nederland. Zo kun je bij Superfun onder andere bowlen, lasergamen, beachgolfen, rescue challenge spelen en superjumpen. Daarnaast zijn er ook nog een hoogteparcours, racesim en escaperoom in het recreatiecentrum! 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 10:00 tot 23:00 uur

Woensdag 10:00 tot 23:00 uur

Donderdag 10:00 tot 23:00 uur

Vrijdag 10:00 tot 01:00 uur

Zaterdag 10:00 tot 01:00 uur

Zondag 10:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen vanaf 1 jaar €8,-

Volwassenen / begeleiders vanaf 16 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


9 Recensies over Superfun

(Pagina 1 van 1)

 

"Geen beste ervaring"

Gerdie   -   06-06-2022

06-06-2022

"Geen beste ervaring"

Het is er bloedheet. Wij kwamen om 15:45 binnen en kregen 1 uur later ons eerste drankje. Vond de medewerkers niet vriendelijk en erg ongeïnteresseerd. Het feit dat je ook telkens alles meteen moest afrekenen is erg vervelend. Wij wilden ook wat eten, er is niet veel keus maar dat wisten we van te voren, snitzel of sate, de bestelling door gegeven maar helaas was de sate op. De medewerker melde wel dat het ongeveer 30 tot 45 minuten kon duren voordat wij ons eten kregen. Oke, gaan we nog ff een potje poolen, na 20 minuten was ons eten er, potje niet kunnen afmaken. Geen beste ervaring.

Lees verder  


"Super slecht"

Bianca   -   02-12-2018

02-12-2018

"Super slecht"

Voor een verjaardag gereserveerd nog nooit zo een slecht verjaardagspartijtje gehad Slecht geregeld en veel dingen onduidelijk Jammer dat je voor zo een slechte service toch behoorlijk veel geld betaald

Lees verder  


"Super"

Glenn Elion   -   28-09-2018

28-09-2018

"Super"

Afgelopen zaterdag met vrienden naar Superfun in Amersfoort geweest. Voor een prima prijs hebben wij prima gegeten boven in het restaurant en een leuke avond met activiteiten gehad. In het restaurant hadden wij gekozen voor het BBQ arrangement. Vooral de kipspiesjes waren erg lekker. Bij de rest waren vooral de spareribs favoriet. Als toetje heb je de keuze uit verschillende soorten ijs. Van bijzonder goede kwaliteit evenals het vlees. Wij waren positief verrast aangezien ik het kwaliteit wat ik kreeg niet verwacht in een activiteiten centrum. Daarna gezellig wezen bowlen en daarna beachgolf gedaan. Persoon was vriendelijk en alert.

Lees verder  


"Alles hadden ze"

Lieke   -   08-11-2017

08-11-2017

"Alles hadden ze"

Zodra je binnen komt zie je overal lichtjes en apparaten, alles was aanwezig, lasergamen, hoogteparcours, trampoline park en nog wel meer. Heel erg genoten hier.

Lees verder  


"Onbeschoft behandeld"

Jurrian de Man   -   12-10-2017

12-10-2017

"Onbeschoft behandeld"

Was mijn sportkleding vergeten na het trampolinespringen (het was trouwens erg donker binnen). Ik heb telefonisch uitgelegd dat ik er te ver vandaan woon om ze op te halen, toen ik vroeg of de spullen opgestuurd konden worden als ik de verzendkosten betaal werd dit zeer onvriendelijk geweigerd. "Wij doen dit gewoon niet, het is immers uw schuld dat u ze vergeten bent". De mevrouw die me te woord heeft gestaan heet Mathilda. Hopelijk kan dit in de toekomst worden verbeterd, want ik betwijfel of ik hier nog terug wil komen.

Lees verder  


"wat een geweldig centrum!"

Annemarie   -   11-09-2017

11-09-2017

"wat een geweldig centrum!"

Ze hebben hier echt vanalles te doen. Aan je buitenkant zie je niet dat er zoveel is (de buitenkant is saai). Maar dan kom je binnen, volop levendigheid. Een mega groot speelparadijs, bowlen. pooltafels, groot trampolinepark, en lasergame. Je kan hier de hele dag wel blijven. We zijn s'avonds ook blijven eten in het restaurant en dat was prima. Na een uurtje aan aan tafel mochten de kinderen nog het speelparadijs is en wij lekker natafelen. Wij gaan dit zeker vaker doen.

Lees verder  


"Leuk kinderfeestje"

Hello Kitty   -   23-06-2017

23-06-2017

"Leuk kinderfeestje"

Mijn dochter heeft heel veel plezier gehad in Superfun. Ze was hier met haar kinderfeestje. Als activiteiten hadden we Superjump XL gekozen en Spacegolf. We hadden niks te klagen.

Lees verder  


"Slecht!!"

Lo   -   17-06-2017

17-06-2017

"Slecht!!"

Te lang wachten op het eten dat besteld was en naar verhouding erg duur voor hetgeen je voorgeschoteld krijgt. Maar het ergste was nog dat er geen wisselgeld beschikbaar werd gesteld en gezien het feit dat bijna alle apparaten op 1 euro munten draaiden was dat een teleurstelling voor de kids. Het bedrijf behoort hierop ingespeeld te zijn. En vriendelijkheid onder het personeel was beperkt. Voor ons geen Super Fun meer!! Want de ervaring was Super Slecht. Kortom het zijn een stelletje prutsers...

Lees verder  


"Zonde"

Kim   -   04-01-2017

04-01-2017

"Zonde"

Wij zijn gaan space golfen met het gezin en dit was zeker geen succes. De eerste banen waren nog te doen maar hoe verder wij kwamen hoe slechter de banen werden. Sommige zaten zelfs met tape aan elkaar geplakt en er zaten gaten en scheuren in het doek. De baan was te donker en van glow in de dark was geen sprake. Voor €7.50 per persoon had ik veel meer verwacht en dit sloeg helemaal nergens op. Gelukkig hebben de kinderen zich vermaakt maar voor mini golf komen wij hier niet meer terug.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Superfun?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Superfun te melden