StoryTravel Tours

Helaas StoryTravel Tours is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Leiden en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Leiden.


Bekijk ook:

De leukste uitjes in Leiden

Andere leuke uitjes als StoryTravel Tours


Hou jij van verhalen? Waarschijnlijk wel! Verhalen die je bijblijven en waar je je in herkent. Dat is de reden waarom StoryTravel die uitgebreid verteld tijdens een stadswandeling of fietstour in Leiden, Haarlem, Amsterdam of de Bollenstreek. StoryTravel neemt je mee op reis in de tijd! StoryTravel is dé specialist in het verzorgen van stadswandelingen en fietstours door middel van storytelling: unieke verhalen over de geschiedenis van Leiden, Haarlem, Amsterdam of de Bollenstreek. Heel geschikt voor een dagje weg voor kleine of grote groepen, als familie uitje, schooluitje of als bedrijfsuitje.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €65,- p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over StoryTravel Tours

Hoeveel sterren geef jij StoryTravel Tours?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van StoryTravel Tours te melden