Vapiano Den Haag

(2.7/5)  3 recensies

“Chi va piano, va sano e va lontano”: Dit mooie Italiaanse spreekwoord wil zeggen: 'Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid.' En precies die levenshouding tekent de sfeer in Vapiano-restaurants, dankzij de gasten en werknemers, de Vapianisti. Dat is al zo sinds de eerste Vapiano in het Duitse Hamburg werd geopend op 22 oktober 2002. Twee jaar later besloten de oprichters om Vapiano wereldwijd uit te rollen als franchise-concept. Inmiddels zijn er meer dan 130 Vapiano's in 28 landen op 5 continenten, en er staan nog heel wat nieuwe vestigingen op het programma voor de toekomst.

 

U bestelt uw pasta, pizza, antipasti of salade rechtstreeks bij de chefkok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten voor uw neus. Hebt u speciale dieetwensen, dan maakt hij uw bestelling precies klaar zoals u het graag wilt. Uw favoriete gerecht, aangepast aan uw eigen smaak. De kruidentuin en de verse kruiden op tafel zijn er niet alleen voor de sier, ze staan er ook om de gerechten te voorzien van de speciale smaak die ze verdienen.

 

Bekijk ook:

 

Openingstijden

Ma. t/m zo. van 10:00 tot 24:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Menuprijs €15,00

Gem. prijs hoofdgerecht €8,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Vapiano Den Haag

(Pagina 1 van 1)

 

"Waterig, smaakloos, papperig"

Jasica   -   16-05-2021

16-05-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Waterig, smaakloos, papperig"

Was een grote fan van Vapiano maar nu is het keihard achteruit gegaan. Als mijn eten de eerste x zo als nu was zou ik nooit terug zijn gaan. Het eten was papperig (doorgekookt), smaakloos en ik had niet mijn xtra garnalen gekregen waar ik wel voor betaald had. Nu ik achteraf de reviews lees zie ik dat ik ver van alleen sta. Echt heel jammer.

Lees verder  


kaas   -   20-06-2016

20-06-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

lekker restaurant goede prijs


Sharon   -   28-12-2015

28-12-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Goede prijs / kwaliteit verhouding bij Vapiano. Het restaurant ziet er netjes uit en het eten wordt vers voor je neus bereid. Helaas wel vaak enorrrrrrm lange wachttijden. Dit moet je er voor over hebben.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Vapiano Den Haag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vapiano Den Haag te melden