Vapiano Den Haag

(3.5/5)  2 recensies

“Chi va piano, va sano e va lontano”: Dit mooie Italiaanse spreekwoord wil zeggen: 'Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid.' En precies die levenshouding tekent de sfeer in Vapiano-restaurants, dankzij de gasten en werknemers, de Vapianisti. Dat is al zo sinds de eerste Vapiano in het Duitse Hamburg werd geopend op 22 oktober 2002. Twee jaar later besloten de oprichters om Vapiano wereldwijd uit te rollen als franchise-concept. Inmiddels zijn er meer dan 130 Vapiano's in 28 landen op 5 continenten, en er staan nog heel wat nieuwe vestigingen op het programma voor de toekomst.

 

U bestelt uw pasta, pizza, antipasti of salade rechtstreeks bij de chefkok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten voor uw neus. Hebt u speciale dieetwensen, dan maakt hij uw bestelling precies klaar zoals u het graag wilt. Uw favoriete gerecht, aangepast aan uw eigen smaak. De kruidentuin en de verse kruiden op tafel zijn er niet alleen voor de sier, ze staan er ook om de gerechten te voorzien van de speciale smaak die ze verdienen.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Ma. t/m zo. van 10:00 tot 24:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Menuprijs €15,00

Gem. prijs hoofdgerecht €8,00

 


2 Recensies over Vapiano Den Haag

(Pagina 1 van 1)

 

kaas   -   20-06-2016

20-06-2016

lekker restaurant goede prijs


Sharon   -   28-12-2015

28-12-2015

Goede prijs / kwaliteit verhouding bij Vapiano. Het restaurant ziet er netjes uit en het eten wordt vers voor je neus bereid. Helaas wel vaak enorrrrrrm lange wachttijden. Dit moet je er voor over hebben.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Vapiano Den Haag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vapiano Den Haag te melden