The City Entertainment Center

Welkom in The City, de meest spectaculaire stedentrip van Nederland. Dit is het grootste all-in-one Entertainment Center van Zuid-Holland. Voor elke groep en elke gelegenheid zijn er spectaculaire activiteiten te vinden in het filmdecor van The City. Speel minigolf met achttien unieke holes rondom The Happy Highway of strijd met je vrienden tijdens een potje lasergamen in The Gas Station. Je bowlt in sensationele metrotunnel The Tube, waar high tech graphics reageren op elke strike die je werpt.


Bowlingbaan The Tube

Dit is bowlen zoals je dat nog nooit beleefd hebt. The Tube is één van de meest spectaculaire bowlingbanen van Nederland.De bowlingbaan is gebouwd in een metrotunnel, inclusief station vol unieke details. Ook hebben de banen vijftig verschillende animaties die op de baan geprojecteerd worden en reageren op jouw worp! Dit is unreal bowlen!


De bowlingbaan The Tube


Minigolf The Happy Highway

Als je Main Street afloopt in The City kom je uit bij het stadspark. Daar vind je het schitterende decor van de minigolf, de start bevindt zich onder het viaduct. The City heeft achttien unieke minigolfbanen in een unieke omgeving, een deel gaat door een donkere steeg met glowgolf effecten. In The City is elke hole een opzienbarende beleving.


Mensen spelen een spannedn potje minigolf


Lasergame The Gas Station

Aan de rand van The City staat The Gasstation. Het lijkt een vervallen plaats, maar niets is minder waar… The Gasstation biedt ongekende mogelijkheden voor alle lasergame-fanaten. Sluip langs de schappen, verschuil jezelf achter de pompen of klim om het dak om een beter overzicht te krijgen. Lukt het jouw team om de meeste hits te maken?


Lasergame The Gas Station


Hero Zone VR Game

Voor alle mensen die zichzelf het liefst volledig in een andere wereld wanen hebben ze bij The City een VR Game Arena. VR staat voor virtual reality en is het gamen met een headset op die jou dus letterlijk in de gaming wereld plaatst. Versla jij samen met je vrienden de zombies of de vijandige legers?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag van 17:00 tot 22:00 uur

Woensdag van 12:00 tot 22:00 uur

Donderdag van 17:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 14:00 tot 24:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 24:00 uur

Zondag van 12:00 tot 20:00 uurControleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Bowlen

1 uur bowlen (happy hours) €28,50 

1 uur bowlen (premium hours) €38,00


Minigolf

Minigolf The happy Highway €9,50 p.p.


Lasergame

12 minuten The gasstation €11,00 p.p.

2 x 12 minuten €20,00 p.p.


VR

12 minuten €12,50 p.p.

30 minuten €22,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The City Entertainment Center

Hoeveel sterren geef jij The City Entertainment Center?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The City Entertainment Center te melden