Strand Katwijk

(4.5/5)  2 recensies

Katwijk is een echte familiebadplaats. Naast dat je er heerlijk naar het strand kunt gaan, kun je er ook wandelen over de boulevard of een drankje en hapje halen in een van de vele strandpaviljoens. Maar ook voor de sporters is er genoeg te doen om actief bezig te zijn zoals zeilen en (kite)surfen.

 

 


2 Recensies over Strand Katwijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Zondags gratis parkeren!"

Elly   -   25-07-2019

25-07-2019

"Zondags gratis parkeren!"

Op zondag zijn de winkels gesloten in Katwijk. Maar dat geeft wel het voordeel dat het parkeren op zondag gratis is! En wij Nederlanders zijn dol op gratis ;) We hadden bij een strandtent gegeten en dat was fijn en niet zo druk als in Scheveningen met mooi weer en zijn dure parkeer tarieven.

Lees verder  


"Heerlijk wandelen, zwemmen of zonnen"

Jeroen   -   16-10-2017

16-10-2017

"Heerlijk wandelen, zwemmen of zonnen"

Het strand van Katwijk is prima te doen op een mooie zonnige of juiste flink winderige dag. Rondom het strand zijn diverse parkeergarages waaronder de nieuwe ondergrondse Boulevard parkeergarage. Hierdoor is er altijd wel een plekje te vinden. Rondom het strand zitten gezellige strandtentjes en restaurants. Op loopafstand bereik je ook het centrum van Katwijk. Kortom, heerlijk en compleet dagje uit.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Strand Katwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Of je nu houdt van languit liggen bakken in de zon, van fietsen door de duinen, een flinke strandwandeling of van uitwaaien langs de zee, op deze 6 stranden is altijd wat leuks voor je te doen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Katwijk te melden