Strand Katwijk

(4.7/5)  3 recensies

Katwijk is een echte familiebadplaats. Naast dat je er heerlijk naar het strand kunt gaan, kun je er ook wandelen over de boulevard of een drankje en hapje halen in een van de vele strandpaviljoens. Maar ook voor de sporters is er genoeg te doen om actief bezig te zijn zoals zeilen en (kite)surfen.

 

 


3 Recensies over Strand Katwijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Het was erg rustgevend"

Amiera   -   26-04-2021

26-04-2021

"Het was erg rustgevend"

Het was erg mooi. Ik heb de zonsondergang gezien en daarna heerlijk een wandeling gemaakt over het strand. Het is erg rustgevend, vooral in de avond!


"Zondags gratis parkeren!"

Elly   -   25-07-2019

25-07-2019

"Zondags gratis parkeren!"

Op zondag zijn de winkels gesloten in Katwijk. Maar dat geeft wel het voordeel dat het parkeren op zondag gratis is! En wij Nederlanders zijn dol op gratis ;) We hadden bij een strandtent gegeten en dat was fijn en niet zo druk als in Scheveningen met mooi weer en zijn dure parkeer tarieven.

Lees verder  


"Heerlijk wandelen, zwemmen of zonnen"

Jeroen   -   16-10-2017

16-10-2017

"Heerlijk wandelen, zwemmen of zonnen"

Het strand van Katwijk is prima te doen op een mooie zonnige of juiste flink winderige dag. Rondom het strand zijn diverse parkeergarages waaronder de nieuwe ondergrondse Boulevard parkeergarage. Hierdoor is er altijd wel een plekje te vinden. Rondom het strand zitten gezellige strandtentjes en restaurants. Op loopafstand bereik je ook het centrum van Katwijk. Kortom, heerlijk en compleet dagje uit.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Strand Katwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ís. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Katwijk te melden