Escape Room Zwolle Epic Journey

Heb jij het in je om verder te kijken dan wat je ziet? Ben je een teamplayer en houd je er van uitgedaagd te worden? Is Narnia helemaal jouw ding, of Once Upon a Time of Lord of the Rings? Dan is Escape room Zwolle Epic Journey de mooiste escaperoom voor jou.

 

Deze ontsnappingskamer is uniek door haar 4D karakter. Geur, audio, video, licht en mist; alles draagt bij aan een intense onvergetelijke beleving. Je team staat voor de uitdaging om onder andere rivieren te verleggen, dranken te brouwen, mist te trotseren en nog veel meer. Een epische reis door tijd en ruimte in een niet alledaagse omgeving, waarbij de elementen moeten worden getrotseerd, waar oplossingen moeten komen en waar puzzels moeten wporden opgelost.

 

Kun jij met jouw team het sinds 1982 vermiste meisje Eveline weer herenigen met haar ouders? Vind het boek en activeer het. Maar pas op. Eén foutje kan je al fataal worden. Je wordt weggespoeld, opgesloten of erger.... Kun jij de juiste weg terug vinden naar huis?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Escape room gezin €75,-

Escape room groep €99,-

Teambuidling €195,- 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room Zwolle Epic Journey

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Zwolle Epic Journey?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Zwolle Epic Journey te melden