Sauna Deco

Sauna Deco is een bekende sauna en wellnessfaciliteit gevestigd in Amsterdam. Het staat bekend om zijn unieke en sfeervolle omgeving, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van diverse wellnesservaringen. Sauna Deco is gevestigd in een historisch pand in art-decostijl en biedt een combinatie van traditionele en moderne faciliteiten. Het interieur van de sauna is prachtig vormgegeven met oog voor detail, met behoud van de kenmerken van de art-deco-architectuur. Gasten kunnen genieten van een elegante en ontspannen sfeer terwijl ze zich onderdompelen in de wellnesservaring.


Bij


Het wellnessaanbod bij Sauna Deco omvat verschillende sauna's, zoals een traditionele Finse sauna, een infraroodsauna en een stoombad. Deze sauna's bieden verschillende temperaturen en vochtigheidsniveaus, waardoor gasten kunnen kiezen wat het beste bij hun voorkeuren past. Naast de sauna's biedt Sauna Deco ook een scala aan ontspanningsfaciliteiten, waaronder een jacuzzi, een dompelbad en een ontspanningsruimte. Gasten kunnen zich onderdompelen in warm water, afkoelen in het dompelbad en ontspannen in de comfortabele ruimtes.


Wat Sauna Deco onderscheidt, is de mogelijkheid om privéruimtes te huren. Dit stelt gasten in staat om in alle privacy te genieten van de sauna-ervaring met hun eigen gezelschap. Dit kan perfect zijn voor koppels, vriendengroepen of individuen die wat meer privacy wensen.


Sauna Deco biedt ook extra diensten, zoals massages en schoonheidsbehandelingen, om gasten nog verder te laten ontspannen en verfrissen. Ervaren professionals zijn beschikbaar om een breed scala aan behandelingen aan te bieden, variërend van ontspannende massages tot gezichtsbehandelingen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag van 11:00 tot 21:00 uur

Dinsdag van 16:00 tot 22:00 uur

Woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 22:00 uur

Zondag van 13:00 tot 19:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna entree €27,50 p.p.

Student entree €22,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sauna Deco

Hoeveel sterren geef jij Sauna Deco?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Sauna Deco te melden