Stadslandgoed de Kemphaan

Op Stadslandgoed de Kemphaan is voor jong en oud altijd van alles te zien en te beleven. Ontdek spannende bospaadjes, leef je uit in het Speelhofje of zet je zintuigen aan het werk in het Zintuigenbos. Er is een voeltafel, een houten klankspel en er groeien eetbare planten waar je van kunt proeven. Het Zintuigenbos is ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking.


Ontmoet de dieren

Op de Kemphaan vind je een heleboel dieren. Ontmoet de schapen en geiten in de schaapskooi. Maak kennis met de varkens, die graag heerlijk liggen te luieren in hun modderpoel. Of neem een kijkje bij de bijenstal en ontdek hoe bijen honing maken. Ook vind je op het stadslandgoed koeien, apen en zelfs allerlei exotische dieren!


Neem een kijkje bij alle schapen, geiten en lieve varkens


Eropuit in de natuur

Vanaf de Kemphaan starten diverse wandel- en fietsroutes door de Almeerse natuur. Er lopen zelfs twee avontuurlijke mountainbikeroutes over het terrein. Na afloop geniet je nog even na met een lekker hapje of drankje in een van de gezellige horecagelegenheden. In het weekend zijn er op de Kemphaan regelmatig leuke activiteiten voor het hele gezin.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Stadslandgoed de Kemphaan

Hoeveel sterren geef jij Stadslandgoed de Kemphaan?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Stadslandgoed de Kemphaan te melden