Het Vroege Vogelbos

Het Vroege Vogelbos is een van de oudste bossen van Almere. Het gebied wordt begraasd door schapen en in de lente zijn er altijd een heleboel lammeren. Ook kun je er heerlijk wandelen.


Schapenskybox

In het bos is een schaapskooi waar je verschillende oude schapenrassen kunt bewonderen: het Drents heideschaap, de Flevolander, het Shetlandschaap en de Zwartbles. De schapen begrazen het gebied en bestrijden onder meer de reuzenberenklauw. Als de schapen binnen zijn, kun je ze bekijken door het panoramaraam van de schapenskybox.


In het Vroege Vogelbos an je allemaal verschillende schapenrassen bewonderen


Wandelen & speuren

In het Vroege Vogelbos kun je heerlijk wandelen. Bijzonder is dat er verschillende bomen groeien die in Almere niet veel voorkomen. Er zijn diverse routes uitgezet en voor kinderen is er een speurtocht. Maar je kunt het bos natuurlijk ook op eigen houtje ontdekken.


Activiteiten

In en rond de schaapskooi worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Van schapenpraatjes en het lentefeest in het voorjaar, tot een paddenstoelenexcursie en het herfstfeest in de herfst

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het bos is ten alle tijden te bezoeken. Op zondag is van 13:00 t/m 16:00 de winkel van de wolunie geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Het Vroege Vogelbos

Hoeveel sterren geef jij Het Vroege Vogelbos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Het Vroege Vogelbos te melden