Hollanders van de Gouden Eeuw

Helaas Hollanders van de Gouden Eeuw is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Amsterdam en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Amsterdam.


Bekijk ook:


Dertig reusachtige groepsportretten uit de 17e eeuw afkomstig uit de collecties van het Amsterdam Museum en het Rijksmuseum voor het eerst verzameld in de Hermitage Amsterdam.


Samen illustreren zij het verhaal van het voor Nederland zo typerende collectieve burgerschap. Zij houden ons als het ware een spiegel voor. Want de onderlinge verhoudingen van toen liggen aan de basis van de hedendaagse normen en omgangsvormen. Wilt u weten waarom de Nederlander vrijheid en gelijkheid zo hoog in het vaandel heeft staan? Het antwoord hangt – levensgroot – aan de muur in de Hermitage Amsterdam.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €17,50

Groepen > 15 pers. €15,-

Kinderen t/m 11 jaar gratis

Museumkaart €2,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Hollanders van de Gouden Eeuw

Hoeveel sterren geef jij Hollanders van de Gouden Eeuw?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Hollanders van de Gouden Eeuw te melden