Beerenburger Museum van Boomsma

Helaas Beerenburger Museum van Boomsma is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Leeuwarden en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Leeuwarden .


Bekijk ook:



In het hart van de Leeuwarder binnenstad ligt het Beerenburger museum van Boomsma. Hier reist u als bezoeker terug in de tijd naar de distilleerderij in de jaren dertig. In een interactieve film neemt Jodocus Boomsma u mee naar de oorsprong van Boomsma Beerenburger. Hij laat u stap voor stap zien hoe deze traditionele kruidenbitter wordt gemaakt. Ook krijgt u een rondleiding langs allerlei erfstukken uit de oude distilleerderij. Na afloop kunt u in het proeflokaal proeven van het Boomsma assortiment. Het proeflokaal biedt plaats aan 50 personen en is ook te huur voor speciale gelegenheden. Bij het museum is eveneens een slijterij gevestigd waar u een flesje Beerenburger of ander gedistilleerd kunt kopen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Beerenburger Museum van Boomsma

Hoeveel sterren geef jij Beerenburger Museum van Boomsma?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Beerenburger Museum van Boomsma te melden