Gouden Woud in & outdoor speeltuin

(5/5)  1 recensies

Heerlijk ravotten met je vriendjes, klimmen en klauteren … Midden in natuurgebied het Groene Woud met edelherten, hazen en fazanten ligt speelboerderij Gouden Woud. Een unieke speelplek en anders dan andere speelboerderijen waar kinderen urenlang kunnen ravotten. Lekker kuilen graven in het zand, spelen met water, klauteren op speeltoestellen, in bomen klimmen, goud zoeken en over het blotevoetepad lopen!

 

Hier vier je kinderfeestjes zoals je dat nergens anders kunt. Met vriendjes en vriendinnetjes urenlang binnen en buiten stoeien en spelen, knutselen, verstoppertje spelen in een doolhof, kliederen met water en de dieren aaien. Gouden Woud heeft voor de jonge gasten eenvoudige, kindgerichte hapjes en drankjes, gebaseerd op streekgerechten. Heerlijk genieten met een klein budget!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag en vrijdag 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 19.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Baby’s tot 1 jaar gratis

Tot 13 jaar €5,-

Vanaf 13 jaar gratis

 


1 Recensies over Gouden Woud in & outdoor speeltuin

(Pagina 1 van 1)

 

"Binnen en buitenpret"

Janneke   -   22-08-2018

22-08-2018

"Binnen en buitenpret"

Een verbouwde stal. Modern en nieuw. Binnen kunnen kinderen 'goud' zoeken in het water. Er zijn bruggen overheen gebouwd. Er omheen ligt zand. Buiten kunnen de kinderen ook spelen. Mijn zoons vinden het fantastisch.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Gouden Woud in & outdoor speeltuin?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Gouden Woud in & outdoor speeltuin te melden