Greenhouse Vrijgezellenfeest

Kom je vrijgezellenfeest in het Greenhouse vieren! Het Greenhouse ligt aan de rand van de Waterleidingduinen. Dat is op 10 min fietsen van Zandvoort en 5 minuten fietsen van station Heemstede- Aerdenhout. Het is een heerlijke plek, waar je deze relaxte en unieke dag met je vriendinnen kunt beleven.

 

Wat gaan we doen? Allereerst is er natuurlijk een heerlijke High Tea. Daarna hebben jullie allemaal een harte wens voor de toekomstige bruid voorbereid. Stuk voor stuk delen jullie deze wens met de bruid. We maken van deze deelronde écht iets heel intiems én speciaals. Vervolgens gaan jullie een prachtig kunstwerkje maken waar je deze harte wens in verwerkt. Je hoeft heus geen kunstenaar te zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dit komt namelijk uit je hart, en daarom is het altijd goed! We maken uiteindelijk 1 compleet schilderij van alle schilderijtjes. Dit kunstwerk neemt de bruid na afloop mee naar huis.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het vrijgezellenfeest duurt ongeveer 3 uur en moet vooraf worden gereserveerd 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per persoons €30,- incl. high tea

Minimaal 8 en maximaal 24 deelnemers


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Greenhouse Vrijgezellenfeest

Hoeveel sterren geef jij Greenhouse Vrijgezellenfeest?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Greenhouse Vrijgezellenfeest te melden