Voorjaarsfair Lentiade

Dit evenement is te bezoeken van:
14-04-2018 t/m 15-04-2018

 

Leve de lente! Kom shoppen, slenteren en smullen bij de Lentiade! De 9e editie van de voorjaarsfair Lentiade wordt dit jaar op zaterdag 14 & zondag 15 april 2018 gehouden op het Vestingseiland de Pettelaarse Schans in ’s Hertogenbosch. Het prachtig, stervormig, eiland is dit jaar het decor van dé Lentefair van Nederland.


Beleef de Lentiade

Knuffel met de schattige mini-ezels, blaas reuze zeepbellen, doe mee aan de Highland games voor kids en strijk daarna neer bij de poppenkast van Jan Klaassen & Katrijn! Geniet van de indrukwekkende roofvogelshow, leer manden vlechten en zie hoe men vroeger vuur maakte.

Luister naar een spannend middeleeuws verhaal met je gebakken broodje op een stok en laat je door onze experts heerlijk verwennen in onze wellness- en beautystand. Alsof dat niet genoeg is, is er drie keer per dag een spraakmakende show van het Fries Paarden Showteam, leer je in de Ouwehands Beestenbus alles over de reuzenpanda’s en wordt je op het hele terrein door de diverse foodtrucks culinair verrast en verwend.


Nederlands Kampioenschap

Voor de tweede keer vinden op de Lentiade de NK Higland Games plaats olv Wout Zijlstra (voormalig inter- nationaal kampioen). Na de ceremoniële opening strijden professionals hierbij op de volgende vijf onderdelen; Hamerslingeren, gewicht vergooien, steenstoten, boomstam gooeien en gewicht hooggooien. Kinderen testen hun krachten met activiteiten zoals biervat rollen, zandzak gooien, boomstam slepen en een levensgrote Schotse Puzzel!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zaterdag 14 april 10.00 tot 17.00 uur

Zondag 15 april 10.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €12,50

Kinderen tot 13 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Voorjaarsfair Lentiade

Hoeveel sterren geef jij Voorjaarsfair Lentiade?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Voorjaarsfair Lentiade te melden