De Theefabriek

De Theefabriek is een bijzondere en sfeervolle plek gelegen in Nederland, precies in het dorpje Houwerzijl in de provincie Groningen. Het is een unieke bestemming voor theeliefhebbers en iedereen die houdt van een gezellig uitje met een vleugje nostalgie.


De Theefabriek heeft zijn naam te danken aan het feit dat het zowel een theehuis als een theemuseum herbergt. Hier kun je genieten van een uitgebreid scala aan theeën, variërend van klassieke zwarte theeën tot exotische blends en kruideninfusies. Het theehuis biedt heerlijke high tea-arrangementen en een gezellige plek om te ontspannen met een kopje thee en lekkere hapjes.


High Tea


Wat De Theefabriek echt uniek maakt, is het bijbehorende theemuseum. Dit museum neemt je mee op een reis door de geschiedenis en de wereld van thee. Je kunt er alles leren over de oorsprong van thee, de verschillende theeceremonies en de kunst van het theezetten. Het museum herbergt ook een indrukwekkende collectie theepotten en theekopjes uit verschillende tijdperken en culturen.


Daarnaast heeft De Theefabriek een prachtige theetuin waar je kunt wandelen en ontspannen te midden van bloemen en groen. Het is een ideale plek om bij mooi weer van je thee en lekkernijen te genieten.


Of je nu een gepassioneerde theeliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een charmante en ontspannende bestemming, De Theefabriek is zeker een bezoek waard. Het combineert de warmte van thee met een vleugje geschiedenis en biedt een aangename ervaring voor mensen van alle leeftijden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

April t/m oktober

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur

November, januari t/m maart

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 13 jaar €4,95

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 12 jaar €2,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 0 Recensies over De Theefabriek

Hoeveel sterren geef jij De Theefabriek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Theefabriek te melden