Zwembad De Kragge

Ontspanning en vertier, of juist inspanning en conditie opbouwen; Zwembad De Kragge heeft voor elke leeftijd wel iets te bieden! Volwassenen kunnen fijn baantjes zwemmen of lekker ronddobberen en heerlijk relaxen. Ook voor mensen met een beperking is het zwembad toegankelijk. Het zwembad beschikt over een tillift, waarmee minder valide bezoekers zowel zittend als liggend in het water kunnen komen.

 

Op woensdagmiddag en zondag kun jij je helemaal uitleven in het water. Ze doen er dan alles aan om de waterpret nóg groter te maken. Met supertof speelmateriaal in het water, zoals surfplankjes, met lucht gevulde banden, vlotten, duikringen en een loopmat. Uiteraard is er altijd professioneel toezicht aanwezig, zodat je niet alleen een leuke, maar ook veilige tijd hebt.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

16 jaar en ouder €4,90

Jeugd t/m 15 jaar €3,60

65+ €4,40


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad De Kragge

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Kragge?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Kragge te melden