Vakantiepark Heihaas

Huifkartochten, handboogschieten of er op uit met de boswachter. Vakantiepark Landal Heihaas heeft voor ieder wat wils. In de buurt van het vakantiepark vindt u bos, strand én stad! Uw accommodatie ligt op één van de mooiste stukjes van de Veluwe. Vlakbij het vakantiepark kunt u bij het Veluwemeer luieren aan het strand of wat actiever: zwemmen en surfen.


Uw kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Blijft u liever droog? Het gebied rondom het vakantiepark is perfect voor boswandelingen of fietstochten. Ook voor culturele uitstapjes hoeft u niet ver weg. Kröller-Müller Museum en Paleis Het Loo liggen op korte afstand van het vakantiepark. Met de kinderen is een bezoek aan Landgoed Schovenhorst zeker de moeite waard!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark Heihaas

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Heihaas?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Heihaas te melden