Landal Miggelenberg

Vanaf het terras voor uw accommodatie stapt u zo het bos in. En de kans is dan groot dat u een aantal bewoners van het bos tegenkomt. Tijdens een verblijf op Landal Miggelenberg op de Veluwe bent u één met de natuur. U kunt nooit vroeg genoeg op! Voordat de zon opkomt, zijn de buren allang aan de slag met het bouwen van hun nest of het zoeken naar eten!


Uw kinderen zijn uren zoet in het avonturenhof, het speellandschap met een spannend eiland of op de midgetgolfbaan. In de omgeving vindt u cultuur en natuur. In het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Museonder, het Jachthuis Sint Hubertus en Kröller-Müller Museum. Of u nu voor cultuur, natuur of avontuur komt, uw bungalow in Hoenderloo is de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landal Miggelenberg

Hoeveel sterren geef jij Landal Miggelenberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

De vakantieparken van Landal hebben nieuwe en vernieuwde faciliteiten om het verblijf van hun vakantiegangers nog prettiger te maken. In dit blog zetten wij voor jou alle vernieuwingen op een rijtje.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Landal Miggelenberg te melden