Escaperoom Geldrop

Bewaar jij de rust als je bezig bent met de Kraak de Kluis, op zoek bent naar Oma's erfenis, of een ritje maakt in BUS 13? Alleen dan is een succesvolle afloop mogelijk!


Kraak de Kluis

De kraak van de eeuw staat op het punt te gebeuren en jullie zullen geschiedenis gaan schrijven. Kranten zullen morgen immers vol staan van het vernuft hoe jullie de beveiliging hebben weten te omzeilen. Hoe groot de buit wel niet is, en....... waarom er nog steeds niemand is aangehouden? Of toch niet en loopt alles anders als gedacht? Was de voorbereiding toch niet helemaal goed? Of heeft iemand uit het team jullie verklikt? Daar kom je maar op een manier achter. Hoe? Zorg dat je op de afgesproken tijd op de juiste plek bent en volg het plan zoals bedacht.




Oma's Erfenis

Oma stond bekend als een gezellige dame die het beste met iedereen voor had. Ze hield ook erg veel van haar familie en had veel vrienden. Iedereen was haar even dierbaar en niemand wilde ze te kort doen. Dat bleek ook toen we na haar dood bij de notaris zaten voor haar testament. Tot ieders verrassing bleek haar erfenis toe te komen aan diegene die hem als eerste vindt met als aanwijzing: Escaperoom Geldrop.


Oma speelde heel graag spelletjes en nu bleek dat ze ook na haar dood nog een spelletje wilde spelen. Maar het was ook bekend dat Oma bijna altijd vals speelde, graag stiekem in de kaarten van de andere keek en iedereen om de tuin lijden met verkeerde aanwijzingen etc. Zou dat in dit geval ook zo zijn? Oma kennende denken wij van wel en is deze zoektocht niet te doen als je niet in een team samenwerkt. Helaas zijn er ook andere teams op zoek naar Oma's Erfenis en zul je goed samen moeten werken om hem als eerste te vinden!


BUS 13

Het was de ideale skivakantie. Prima weer, goede piste's, heerlijk eten en drinken en een super gezellige apres ski. Kortom de perfecte wintersport! Maar wie had kunnen vermoeden dat deze vakantie zo zou eindigen? Waar ging het mis? Waarom ging het mis? En hoe kon dit voorkomen worden?


Deze busreis zullen jullie nooit vergeten tenzij jullie goed samen werken, op onderzoek uitgaan, slim en doortastend zijn, en jullie ogen en oren open houden! Dan hoeft het niet slecht af te lopen! Want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen aan deze bizarre samenloop van omstandigheden en komen jullie allemaal weer veilig thuis met BUS 13! 




Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes kun je terecht bij Escaperoom Geldrop. Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar is de "volwassen" escaperoom Kraak de Kluis aangepast op het niveau van jongere gasten. Zo kunnen ook zij een poging doen om de kluis van De Geldropse Bank te kraken met leeftijdsgenootjes. Hoe gaaf is dat?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Escaperooms

2 personen €35,00 p.p.

3 personen €25,00 p.p.

4 personen €20,00 p.p.

5 personen €19,00 p.p.

6 personen €18,00 p.p.

7-8 personen €17,00 p.p.


Kinderfeestjes €19,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escaperoom Geldrop

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Geldrop?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Geldrop te melden