Landal De Lommerbergen

(5/5)  1 recensies

Landal De Lommerbergen ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg. De omgeving is heuvelachtig en bosrijk en nodigt daarmee het hele jaar door uit tot vermaak in de buitenlucht. Met 502 accommodaties is dit bosrijke vakantiepark één van de grotere vakantieparken van Landal GreenParks. Vertier is er dan ook genoeg op dit park in Reuver.
Kinderen kunnen capriolen uithalen op het avontureneiland, in de indoorspeelplaats of het Subtropisch Waterparadijs. Het golfslagbad, de meterslange glijbanen en het Kids Junglebad zorgen voor urenlange waterpret. Ook u in de Exotic Garden van het Subtropisch Waterparadijs met kruidenbaden, infraroodcabines, snelbruiners en zwemmersbar hoeft u zich niet te vervelen. In de warmte van het stoombad komt u lekker tot rust. Voor de ultieme ontspanning boekt u een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage in de beautysalon.

 

 


1 Recensies over Landal De Lommerbergen

(Pagina 1 van 1)

 

"Ontzettend leuk vakantiepark"

Lotte   -   25-05-2020

25-05-2020

"Ontzettend leuk vakantiepark"

Al menig maal zijn we hier op vakantie geweest en elke keer weer een succes. Voor de kinderen is er veel te doen. Ze spelen graag buiten bij de kinderboerderij in de enorme speeltuin en trampoline maar met slecht weer kunnen ze ook in de binnenspeeltuin terecht. Of natuurlijk lekker zwemmen in het leuke zwembad. Ook de animatie en de restaurants zijn allemaal prima in orde!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Landal De Lommerbergen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dit waren de populairste uitjes in juni

De afgelopen maand was er lekker weer en kwamen er meer versoepelingen. Door de versoepelingen konden we er weer op uit en zijn er behoorlijk wat uitjes bezocht. Omdat het zo lekker weer was gingen mensen opzoek naar leuke tips om te doen met het mooie weer. Ons blog ’’13 tips: Wat te doen met dit mooie weer’’ was daarom ook massaal bezocht.

Lees verder...

 

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Landal De Lommerbergen te melden