Renzy Elektrische GPS tours

(5/5)  1 recensies

GPS audiotours door het prachtige oer-Hollandse landschap in Zuid-Holland met de stoere Renault Twizy, een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen! De GPS tours brengen je langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is zoals de Duin en kustlijn, de Bollenstreek of het Groene Hart met haar prachtige polders en windmolens. Of misschien vind je het leuk om de kastelen en landgoederen in deze regio te ontdekken?
Al de Renault Twizies hebben GPS met gedetailleerde kaarten aan boord die jou langs een vaste route leiden. De audiogids aan boord van onze Twizies vertelt alle ins & outs over de omgeving en bezienswaardigheden en deelt leuke feitjes. Het open en eigentijdse design van de Twizy geven je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg. Deze activiteit is super leuk om te doen tijdens een familie-uitje, een vrienden- of vriendinnen dag of met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje. Je kunt de GPS audiotours boeken voor de ochtend, middag of avond.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Iedere dag van 10.00 tot 20.00 uur

 

Tijdschema GPS tours

Ochtend 11.00 tot 13.00 uur

Middag 15.00 tot 17.00 uur

Avond 19.00 tot 21.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €65,- voor een GPS audiotour in een elektrische Renault Twizy geschikt voor 2 personen.

Borgsom €150,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 1 Recensies over Renzy Elektrische GPS tours

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg leuk! Elektrisch rijden met een Renault Twizy"

Dennis   -   10-07-2018

10-07-2018

Reageer op deze review

"Erg leuk! Elektrisch rijden met een Renault Twizy"

We hadden een geweldige ervaring met Renzy.nl. We zagen de auto’s rondrijden, en besloten om het ook te doen. We waren met zijn 6-en, dus we huurden 3 Twizies voor de windmill experience tour en vonden het geweldig! Het was erg leuk om in deze kleine open auto rond te rijden. We reden naar de Kaag, een natuurgebied met een authentieke Nederlandse landschap – prachtige polders en molens. Sterk aanbevolen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Renzy Elektrische GPS tours?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dit waren de populairste uitjes van de Meivakantie

Dit waren de populairste uitjes van de Meivakantie

De meivakantie is weer voorbij. Veel uitjes waren nog gesloten en het weer zat ook niet altijd even mee. Toch werd er volop gezocht naar leuke uitjes om te bezoeken deze meivakantie. Ook ons artikel "33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie" is volop bezocht en was zelfs de best bekeken pagina van onze website in deze periode.

Lees verder...

 

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Renzy Elektrische GPS tours te melden