Museum of Amsterdam Illusions

Zowel kinderen als volwassenen zullen onder de indruk zijn van optische illusies van het museum waar een wereld van ongelofelijke 3D installaties te bewonderen is. Elke installatie heeft haar eigen fascinerende verhaal waarin jij de hoofdrol speelt.

 

De muren zijn versierd met meer dan 30 fantastische 3D schilderijen van de beste hedendaagse Nederlandse kunstenaars. Hun fantasie is werkelijk adembenemend. Je kunt hier het zinken van de Titanic overleven of in een kleurrijke Skittles regen duiken. Je kunt op de lava van de vulkaanuitbarsting naar beneden glijden en samen met de Hulk het helaas redden. Het is onmogelijk om te voorspellen welk avontuur om de hoek op je wacht. 

 

Veel van de 3D installaties zijn gewijd aan Nederlandse tradities maar dan volgens de interpretatie van moderne kunstenaars. Je leert hier interessante feiten over de Nederlandse cultuur, geschiedenis en mentaliteit. Je leert hier waarom Nederlanders vroeger klompen droegen en je vaart in een klompboot door de schilderachtige Amsterdamse grachten. Je kan door een veld met tulpen groter dan jezelf fietsen en aan het eind bijkomen met een enorm bord met kaas.

 

Maak foto’s van iedere stap van je reis want ‘Amsterdam Illusions’ is de ideale plek om Instagram foto’s te maken. Deel je ervaringen op social media om zo honderden likes te krijgen. Amsterdam Illusions is de plek waar je met vrienden en familie plezier hebt. Je kunt een familieweekend bij ons doorbrengen, een onvergetelijk afspraakje hebben of gewoon lol trappen met je vrienden. Optische illusies is voor alle leeftijden. We garanderen dat je een fantastische ervaring bij ons zult hebben.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks 10:00 tot 00:00 uur

Laatste toegang om 23:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Speciale prijzen tot 15 September

Toegang kost €10,-

Kinderen 6 t/m 12 jaar €8

Kinderen tot 5 jaar gratis

 

Reguliere prijzen

Toegang kost €15,-

Ticket 6 tot 12 jaar €10,-

Kinderen tot 5 jaar gratis

 


0 Recensies over Museum of Amsterdam Illusions

Hoeveel sterren geef jij Museum of Amsterdam Illusions?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Museum of Amsterdam Illusions te melden