Sauna & Beauty Velp

Helaas Sauna & Beauty Velp is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Velp en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Velp.


Bekijk ook:


Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een groot statig herenhuis en is een van de eerste sauna’s van Nederland. Sauna & Beauty Velp bestaat al sinds 1972, maar de tijd is er zeker niet stil blijven staan. Na de grote verbouwing in 2000 is er veel veranderd. Met name de nieuwe beauty afdeling en de enorme uitbreiding van de sauna faciliteiten. Onder andere verschillende sauna’s zowel binnen als buiten, als ook een zwembad en een groot dakterras waar het zomers heerlijk vertoeven is. De sauna beschikt over bijna alle denkbare saunafaciliteiten op saunagebied. Geniet van de heerlijke opgietingen of een klankschalensessie tijdens uw sauna ronde.


Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, in het gezellige a la carte restaurant kunt u genieten van de diversiteit van de alom geprezen keuken. De gezellige klassieke inrichting, diverse ruimtes met open haarden en de vele kaarslichtjes en verse bloemen zorgen voor een warme maar bovenal een bijzondere sfeer en dit alles in een verrassende ambiance.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 12.00 tot 24.00 uur

Zondag 12.00 tot 21.30 uur

Woensdag is het damesdag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree €27,50

Avondentree (vanaf 18.00 uur) €19,50

Entree kind 6 tot 12 jaar €18,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sauna & Beauty Velp

Hoeveel sterren geef jij Sauna & Beauty Velp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Sauna & Beauty Velp te melden