SHIP Sluis Haven Informatie Punt

Ben je nieuwsgierig naar de bouw van de grootste zeesluis van de wereld? Wil je meer weten over het Noordzeekanaalgebied en de activiteiten in de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en IJmuiden? En heb je interesse in de ontwikkelingen in innovatie en duurzaamheid bij de bedrijven langs het Noordzeekanaal? Kom dan naar SHIP, het Sluis Haven Informatie Punt in IJmuiden. Hier laten ze je de aanpak en ontwikkelingen van de sluisbouw zien en vertellen ze over wonen, werken, leren en recreëren in de regio.

 

In SHIP vind je een permanente en gratis toegankelijke tentoonstelling, aantrekkelijk voor jong en oud. Ook kun je een rondleiding volgen met een van de rondleiders die je meeneemt in het verhaal, voor slechts € 5.00 per persoon, inclusief een consumptie.

 

In het restaurant van SHIP ben je altijd van harte welkom voor een kopje koffie of een heerlijke lunch. En als je lekker wilt uitwaaien en de zilte zeelucht wilt proeven, dan is het dakterras dé plek. Het uitzicht is hier prachtig. En misschien vaart er dan wel net een imposant groot schip langs SHIP!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

 


0 Recensies over SHIP Sluis Haven Informatie Punt

Hoeveel sterren geef jij SHIP Sluis Haven Informatie Punt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van SHIP Sluis Haven Informatie Punt te melden