MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

(5/5)  1 recensies

Het kleinschalige vakantiepark MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is uniek gelegen op een landtong aan de Nieuw Loosdrechtsedijk en heeft aansluiting op de Stille Plas.


Huisje in het donker


Het park beschikt over 42 luxe villa’s van elk 65 m2. De villa’s zijn ingericht voor 4 of 6 personen en sommigen zijn uitgerust met een bijgebouw. Elke villa is voorzien van een eigen aanlegsteiger- of aanlegplek, zodat je je boot voor de deur kunt leggen. De ruime villa's bieden privacy en een hoog niveau van comfort en luxe badkamer(s) en keuken. Elke villa is gelegen op een ruime kavel, compleet met een terras, tuinset, parasol en een gezellige terrashaard. Bovendien zijn er volop mogelijkheden voor watersport en varen. Vanuit het park kun je via de Stille Plas naar de Loosdrechtse Plassen en de Vecht varen. Alles is aanwezig om optimaal te genieten op één van de meest schitterende locaties die Nederland te bieden heeft.


Het park beschikt over een lobby, waar fietsen, bakfietsen en E-choppers gehuurd kunnen worden om de veelzijdige omgeving te verkennen. Ook voor bootverhuur kun je bij de lobby terecht. Loosdrecht beschikt over talloze gezellige horecagelegenheden en terrasjes aan het water.


Faciliteiten

  • Eigen aanlegplek voor boot
  • Fiets, E-chopper en bootverhuur
  • Eigen parkeerplaats bij de villa

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

(Pagina 1 van 1)

 

"Prachtig verblijf met een unieke ligging aan het water"

Michelle   -   27-12-2023

27-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtig verblijf met een unieke ligging aan het water"

Fijne communicatie, duidelijke incheck, leuke dame achter de balie.


Hoeveel sterren geef jij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht te melden