The Virtuality

Helaas The Virtuality is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Amsterdam en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Amsterdam.


Bekijk ook:


The Virtuality biedt een variatie aan simulatoren, vesten en handschoenen voor een ultieme VR beleving. Het ene moment ben je letterlijk aan het roeien in rivier in Babylon en het andere moment ervaar je de schoten van je tegenstander, dankzij de haptic feedback vesten. Een unieke beleving! Daarnaast biedt The Virtuality als enige center in de wereld ook een Augmented Reality (AR) experience aan: Uit de muren van het center verschijnen robots en het is aan jou de taak om het center te redden! Beleef Augmented Reality op werelds uniekste manier.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The Virtuality

Hoeveel sterren geef jij The Virtuality?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The Virtuality te melden