Frans Hals Museum

Het Frans Hals Museum is gevestigd in twee schilderachtige monumentale gebouwen. Locatie Hof is gevestigd in een 17e-eeuws oudemannenhuis, met prachtige regentenkamers, karakteristieke eetzaal en fraaie binnentuin. Frans Hals moet hier zelf ook rondgelopen hebben. Locatie Hal is gelegen aan de Grote Markt, het historisch hart van Haarlem, en bestaat uit drie monumentale panden. Beide locaties liggen zo’n 5 minuten lopen van elkaar en zijn toegankelijk met hetzelfde entreebewijs.


Het Frans Hals Museum beschikt over een uitmuntende collectie Oude Meesters en cutting edge actuele kunst. Het museum maakt hoogwaardige tentoonstellingen over kunst uit de Gouden Eeuw én realiseert opmerkelijke exposities met toonaangevende hedendaagse kunstenaars. In zogenaamde ‘fusiontentoonstellingen’ worden 16e en 17e-eeuwse schilders en eigentijdse kunst samengebracht. Het Frans Hals Museum laat je anders kijken en daardoor meer zien.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €17,50

19 t/m 24 jaar, CJP €9,00

Groepen vanaf 10 personen €14,50

0 t/m 18 jaar gratis

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Frans Hals Museum

Hoeveel sterren geef jij Frans Hals Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Frans Hals Museum te melden