Zwembad De Koekoek

Kom lekker recreatief zwemmen in dit mooie veelzijdige zwembad! Het wedstrijdbad heeft een 1-meter springplank. In het recreatieve gedeelte vindt u een bubbelbad, een doelgroepenbad met beweegbare bodem en recreatiebad met grote glijbaan, een peuterbad en een babybad met leuke speelmogelijkheden.


Zwem samen met vrienden en vriendinnen in het grote binnenzwembad


Om het recreatief zwemmen net even dát extra's te geven kunnen bezoekers onbeperkt gebruikmaken van de sauna en de stoomcabine. En bij mooi weer is het beschutte buitenterrein geopend. Hier kunnen bezoekers gratis gebruikmaken van de aanwezige ligbedden. Bij mooi weer is ook het SprayPark toegankelijk.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad De Koekoek. Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 2 jaar €6,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad De Koekoek

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Koekoek ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Koekoek te melden