NOX Room

(5/5)  1 recensies

De nieuwe variant op Escape Rooms en Lasergamen; kom bij ons NOXen! Betreed een duister doolhof vol met special effects. Durf jij deze actie & stealth-experience te komen spelen? NOX is een onvergetelijke ervaring die met het hele bedrijf of door de hele familie gespeeld kan worden.


NOX Room Hide & Escape


NOX kids editie

Niet langer stilzitten achter de computer, maar samen met je vriendengroep een superspannende real-life stealth game spelen op onze bijzondere locatie in het donker. Verstop je in het doolhof en blijf uit handen van je medespelers (net als bij de volwassen versie). De mooiste acties worden beloond met herkenbare Fort Night muziekjes. Ook kun je al je dance moves kwijt op de swingende muziek tijdens het spel!


Nox Room Kids


Wat maakt Nox zo leuk?

Je beleeft een bijzondere ervaring, net alsof je midden in een film speelt. In een ruimte van 100 m˛ die is gevuld met ongewone eigenschappen en objecten, geluid en visuele effecten en donkere schaduwen zijn jij en je collega’s/vrienden de spelers.


In het spel kun je geheime kamers ontdekken waar je je kunt verbergen. Onverwachte geluiden en lichteffecten zullen de spanning verhogen, voel je je hart al sneller kloppen? Tijdens het spel zal je merken hoe je gehoor, gevoel van geur en waarneming zijn toegenomen. Beleef deze adrenaline rush nu exclusief bij NOX Room. Stel je een uitdagende ervaring voor die samenwerking en origineel denken vereist. Dit alles in complete duisternis.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Hide & Escape €17,50

Fort Night kids €14,95

 


1 Recensies over NOX Room

(Pagina 1 van 1)

 

"Fantastische ervaring"

Sanne   -   03-07-2019

03-07-2019

"Fantastische ervaring"

Wat een fantastische ervaring! Het is ideaal om met je familie, vrienden of als bedrijfsuitje te doen. De Nox Room is een leuk nieuw concept waarbij je hide & Seek speelt in een donkere ruimte met verschillende obstakels. In het begin is het even je angsten overwinnen, maar na 5 minuten voel je de adrenaline en ga je helemaal op in het spel! De begeleiding was ook top. Enthousiaste en vriendelijke jonge mensen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij NOX Room?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van NOX Room te melden