Uilen- en Dierenpark De Paay

Uilen- en Dierenpark De Paay is ongeveer een hectare groot en biedt plaats aan zo’n 78 verschillende diersoorten. Alle dieren zijn gehuisvest op zeer korte afstand van de paden waardoor de bezoeker een prima contact heeft met elk dier. Echt bijzonder is de kangoeroeweide. Hier wonen een aantal Benett Wallaby’s, een klein soort kangoeroe. Zij lopen vrij rond in de weide net als de bezoekers en daardoor is er een rechtstreeks contact mogelijk. De caviaweide biedt net zoiets. Tijdens de warme lentedagen en de zomer lopen er tientallen cavia’s los rond en vinden het heerlijk om geaaid te worden door de bezoekers.

 

Alhoewel niet alle dieren u in de gaten houden zijn de stokstaartjes kampioen wachtpost. De gehele dag staat er eentje op zijn plek klaar om de rest te waarschuwen voor een gevaar. Bij alarmfase 1 roetsen ze allemaal tegelijk hun holen in, om vervolgens na een korte tijd weer hun parmantige kopjes naar buiten te steken. Het viel waarschijnlijk toch wel mee met het gevaar. Rondlopen tussen al deze dieren is een unieke ervaring!

 

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Kinderen 3 t/m 9 jaar €6,50

Vanaf 10 jaar €7,50

Parkeren gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Uilen- en Dierenpark De Paay

Hoeveel sterren geef jij Uilen- en Dierenpark De Paay?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Uilen- en Dierenpark De Paay te melden