Escape-room [esc] Save Amsterdam

Bij [esc] Save Amsterdam zijn er drie verschillende escape-rooms namelijk: Betreed het zwarte gat, Watersnood en Zombie outbreak


Betreed het zwarte gat

Wetenschap drijft altijd al de spot met de wetten van de natuur. De wetenschappers proberen de natuur te manipuleren, te domineren en het naar hun wil te buigen. Een onderzoeker ging te ver en negeerde alle natuurlijke waarschuwingen en creëerde een onbedwingbaar zwart gat. Amsterdam loopt groot gevaar om opgezogen te worden. Het is nu aan jullie om de stad te redden voordat het te laat is. Zijn jullie er klaar voor?


Watersnood

Amsterdam ligt net als een groot deel van Nederland onder de zeespiegel. Sinds het ontstaan van de stad zijn haar inwoners verwikkeld in een strijd tegen het water. De zeespiegel blijft stijgen en daardoor is dit waterpompstation essentieel om een waterramp te voorkomen. Nu lonkt er direct gevaar en is de beheerder van het pompstation spoorloos verdwenen. De pomp die hij bediende was uniek, niemand behalve de beheerder weet hoe die werkt. Het is aan jullie om uit te zoeken om de pomp aan de praat te krijgen en de levensbedreigende ramp te voorkomen. Jullie hebben maar 60 minuten, gebruik ze verstandig!


Zombie outbreak

Er ligt een enorm gevaar op de loer, een gestoord genie heeft in dit laboratorium een virus ontwikkeld. Dit virus verandert mensen, laat ze zich gedragen als wilde beesten en zorgt voor een onstilbare honger naar mensenvlees. Het genie heeft zijn verschrikkelijk virus losgelaten op Amsterdam, talloze mensen zijn besmet en ze komen eraan. Je kunt er niet meer omheen er is geen mogelijkheid meer om je te verstoppen. Kom nu in actie, betreed het lab en bundel jullie krachten om Amsterdam te redden van een Zombie Apocalypse! Het zal niet makkelijk worden er zijn maar 60 minuten voordat het lab ontploft.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:30 tot 23:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2-4 personen €110 per groep

5 personen €22 p.p.

6 personen €20 p.p.

7 personen €19 p.p.

8 personen €18 p.p.

9 personen €17 p.p.

10 personen €16 p.p.

 


0 Recensies over Escape-room [esc] Save Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Escape-room [esc] Save Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape-room [esc] Save Amsterdam te melden