Nexxt VR

Voor wie het gemist heeft; Virtual Reality (VR) is de nieuwste rage in de entertainmentindustrie. Dat is niet zonder reden. Het is zo vernieuwend dat woorden tekort schieten om deze onvergelijkbare ervaring te beschrijven. Omschrijvingen als spannend en meeslepend doen geen recht aan deze onvergetelijke belevenis. VR heeft simpelweg die ongrijpbare wow-factor. Ons brede aanbod van de laatste games op verschillende platforms garandeert dat. VR is dan ook zoveel meer dan gewoon een leuke activiteit. Het is baanbrekende technologie, die ongekende kansen biedt. Wij zijn gespecialiseerd in de creatie van adembenemende virtuele omgevingen die je belevingswereld naar epische hoogtes tillen.Virtual Reality begint met plezier. In VR kom je er weer achter hoe je als kind lol maakte. Je ervaart weer hoe het is om dingen voor de eerste keer te doen en te beleven. En het leuke is dat je deze ervaring met anderen kan delen. Bij ons kunt u vanaf 4 tot maximaal 60 personen terecht voor een uniek groepsuitje. Met 1200 vierkante meter aan VR-systemen en een multiplayer waarbij je met maximaal 12 personen toegang hebt tot dezelfde virtuele wereld, is dit een groepsactiviteit die bij uitstek geschikt is voor familiefeesten en personeelsuitjes.


NexxtVR Virtual Reality


Voor bedrijfsuitjes werkt het ook als een echte teambuilding activiteit vanwege de wetenschap achter de technologie. Door de manipulatie van je brein zorgt Virtual Reality voor sterke fysiologische reacties en een verhoogd bewustzijn met fascinerende gevolgen voor menselijke interactie en gedrag. Niet alleen is wetenschappelijk aangetoond dat dergelijke activiteit zorgt voor een betere band met de mensen om je heen, maar biedt het ook op een laagdrempelige manier mogelijkheden die anders veel lastiger te realiseren zijn. VR is daarom zeer geschikt om op een leuke en ontspannen wijze te werken aan skills als teamwork, creativiteit, communicatie en leiderschap. Waar anders dan in techstad Eindhoven, het Silicon Valley van Nederland, kunt u beter terecht voor de nieuwste technologische innovaties?


NexxtVr Multiplayer


Omdat wij comfort belangrijk vinden, bieden we bij het arrangement ook onbeperkt lekkernijen en drankjes. Bovendien staat het hele Nexxt team tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. Om het extra interessant te maken doe je automatisch mee aan ons competitiesysteem waarin prijzen te verdienen zijn. Laat deze kans niet schieten en boek nu je teamuitje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m vrijdag van 12:30 tot 22:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur

Zondag van 10:00 tot 19:30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 uur lang VR plezier (4 tot 60 pers.)

- Kosten 39,99 excl. btw

- 3 verschillende VR ervaringen

- Eigen VR Operator

- Unlimited non-alcoholische drankjes

- Unlimited koek, chips en candybars

- Minimale leeftijd is 16 jaar

 


0 Recensies over Nexxt VR

Hoeveel sterren geef jij Nexxt VR?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Nexxt VR te melden