Escape-room [esc] Eindhoven

Vader zei altijd: "Geen discussie, je gaat gewoon bij Philips werken. Dus daar sta je dan op je eerste werkdag. Het imposante formaat van de reusachtige verboden stad maakt je zenuwachtiger dan je vooraf had verwacht. De voorman komt je tegemoet en gunt je geen blik waardig. Hij drukt je een stofjas in je handen en gebaart dat je mee moet lopen. De gangen zijn reusachtig en het tempo van de voorman haast niet bij te houden. Hij duwt je een kamertje in en schreeuwt dat je, ook al ben je de zoon van Pasmans, eerst maar eens moet bewijzen. Je hebt precies een uur...“


Escape room Eindhoven


Als je een escape room speelt wordt je opgesloten in een kamer en heb je 60 minuten de tijd om met behulp van puzzels en hints te ontsnappen. Het is dus de bedoeling dat je alle hints vindt en alle puzzels weet op te lossen. Daarbij zal je dus goed moeten samenwerken, alert moeten zijn en logisch nadenken om de puzzels op te lossen en de kamer te kunnen verlaten. In de escape rooms van [esc] Eindhoven staan technologie en geschiedenis centraal.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

7 dagen per week van 10:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

3 personen €19,99 per persoon

4 personen €14,99 per persoon

5 personen €14,99 per persoon

6 personen €14,99 per persoon

7 personen €14,99 per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape-room [esc] Eindhoven

Hoeveel sterren geef jij Escape-room [esc] Eindhoven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape-room [esc] Eindhoven te melden