The Portal Sevenum

Helaas, The Portal Sevenum is gesloten vanwege een brand. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Sevenum en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Sevenum.


Bekijk ook:


The Portal is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Bij het Family Entertainment Center Sevenum kregen ze het idee om de gamewereld te laten samensmelten met de echte wereld.


In The Portal Action House moet je erg geconcentreerd en alert bezig zijn. Je wilt steeds een hoger niveau halen, sneller zijn, je zoekt naar de beste oplossingen en jouw creatieve kant wordt daardoor aangesproken. Je kunt volledig opgaan in het spel met door middel van jouw trucs en tricks te laten zien in de verschillende levels die bestaan uit een freerunbaan, trampolines en een pumptrackbaan.


Bij The Portal Action House ben je super sportief en sociaal bezig, want je zult heus weleens een beetje hulp nodig hebben. Het ideale uitje voor iedere sportieve durfal!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 14.00 tot 21.00 uur

Donderdag 17.00 tot 21.00 uur

Vrijdag 14.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 11.00 tot 21.00 uur

Zondag 11.00 tot 20.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Reguliere entreeprijs (blok van 3 uur) €12,50

Online entreeprijs  €11,75

Avondtarief (tussen 19.00 en 21.00 uur) €8,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The Portal Sevenum

Hoeveel sterren geef jij The Portal Sevenum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van The Portal Sevenum te melden