Lasertag Alkmaar

Games zijn steeds populairder en worden vaker gespeeld. Daar groeit Lasertag Alkmaar in mee. Wil je met je groep een spannend en actief uitje ervaren, dan kun je zeker bij dit gespecialiseerde bedrijf terecht. De crew laat de gezelligheid en de sportieve kant zien van Lasertag en Virtual Reality gaming.


Bij het krachtige Lasertag concept heb je meer bewegingsvrijheid, verder schietbereik, richtmiddelen en een op maat gemaakt groepsprogramma voor jong en oud. Maak verschillende teams, kijk of je echt kunt schieten en strijd sportief tegen elkaar om de winst te behalen.


Kies een van de twee activiteiten, Lasertag of VR gaming, of een combinatie programma van zowel Lasertag als VR. Dit alles in de goed te bereiken indoor speel Arena vlakbij het centrum van Alkmaar!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Alleen op afspraak geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Lasertag Alkmaar

Hoeveel sterren geef jij Lasertag Alkmaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Lasertag Alkmaar te melden