Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Het Geheim van het Sint Jozefklooster’ is een mysterieus en geheimzinnig spel dat zich afspeelt in het voormalig klooster van Monster. De zusters van het klooster hebben het geheim jarenlang bewaard, maar toen de laatste zusters het klooster verlieten, bleef het geheim achter. Wat is nou het mysterie rondom de zusters in het klooster? De tijd tikt door… 


Met behulp van een eeuwenoude kaart gaan teams op zoek naar verborgen aanwijzingen in verschillende kamers in het klooster. Door middel van het oplossen van raadsels, het vinden van de cryptische omschrijvingen en het kraken van codes kan elk team informatie verzamelen over het geheim. 


Alle teams (4 a 5 personen) spelen tegelijk deze storytelling in het klooster, waarbij niemand wordt opgesloten en afspeelt in open kamers! De monniken lopen rond in het klooster om u, waar nodig, bij te staan. Een escape room sensatie, maar dan net even anders! Door teamwork ontdek je alle verborgen aanwijzingen in dit razend populaire en mysterieuze spel.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijs €37,75 p.p. excl BTW


Hierbij zit koffie/thee, 1 drankje, 1 bittergarnituur en enthousiaste begeleiding inbegrepen. De duur van het programma is ongeveer 3,5 uur. Kan korter op aanvraag.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Hoeveel sterren geef jij Het Geheim van het Sint Jozefklooster?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Het Geheim van het Sint Jozefklooster te melden