Buitengoed Fredeshiem

(2/5)  1 recensies

Op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt op een prachtig landgoed van 14 hectare het gastvrije broederschapshuis Buitengoed Fredeshiem. Buitengoed Fredeshiem bestaat uit een hotel met 35 kamers, 7 zalen, Restaurant Vondel, een prachtig terras, 7 comfortabele vakantiehuizen, boerderij Hiemsherne en exclusieve groepsverblijven en groepsaccommodaties Stins en State. In totaal beschikken wij over overnachtings- en zaalcapaciteit voor 3 – 200 personen.


De faciliteiten op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving. Op het snijvlak van de drie provincies Overijssel, Friesland en Drenthe treft u water, bos, heide, eeuwenoude stadjes en verstilde dorpjes. Denkt u aan het waterrijke Giethoorn, het brinkdorp Dwingeloo, natuurgebied De Weerribben, de oude stadjes Steenwijk of Blokzijl, enz. Buitengoed Fredeshiem ligt er middenin.


Wandelen, fietsen, skelteren, jeu de boules spelen, klootschieten, mountainbiken, handboogschieten en tafeltennissen behoren tot de mogelijkheden. Een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor outdoor, recreatie, feestelijke- en zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast bieden wij verschillende activiteiten voor een familiedag of teambuilding evenement.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


1 Recensies over Buitengoed Fredeshiem

(Pagina 1 van 1)

 

"Gedateerde kamers."

Ruurtina   -   30-09-2023

30-09-2023

Reageer op deze review

"Gedateerde kamers."

Goede ontvangst.Vriendelijke mensen. Oude,muffe kleine kamers. Kan wel opknapbeurt gebruiken.


Hoeveel sterren geef jij Buitengoed Fredeshiem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Buitengoed Fredeshiem te melden