Rederij Peters rondvaarten

Bij Rederij Peters in Ommen geniet je van prachtige rondvaarten. Daarnaast verhuren zij ook sloepen, motorboten en kano’s. De Kano-Afzaktocht over de Regge en de Vecht is de mooiste kanotocht in het Vechtdal voor jong en oud!


Rondvaart


Spetterende dagjes uit op het water

Rederij Peters is gevestigd in Ommen aan de Overijsselse Vecht. Wanneer je denkt aan een spetterend dagje uit, dan ben je bij Rederij Peters aan het juiste adres. Voor een heerlijke dag op het water kan je terecht bij de rederij waar zij diverse sloepen, motorbootjes en kano’s verhuren. Vaar eens over de Vecht in een luxe elektrische sloep of verken de Regge in de kayak. Er is zit voor iedereen een passende optie bij en een vaarbewijs is niet nodig. Stap aan boord van de rondvaartboot en vaar mee naar Dalfsen of de monumentale sluis van Vilsteren. De weidelanden en oude rivierarmen die je zal tegenkomen, zijn bij uitstek plekjes waar veel weide- en watervogels broeden. Voor alle afvaarten geldt een minimum deelname van 25 personen.


Sloep huren


Kanotocht Regge-Vecht

Dit is de leukste kanotocht voor jong en oud! Je wordt gebracht naar de laatste stuw in de Regge, het startpunt van de kano afzaktocht. Na instructies zakken jullie de rivier af, door de prachtige natuur van het Vechtdal terug naar Ommen. Motorboten zijn op de Regge niet toegestaan, dus jullie kunnen ongestoord genieten van al het moois dat het Vechtdal te bieden heeft. De tocht heeft een lengte van ongeveer 13 kilometer en onderweg is er gelegenheid om te picknicken. De waterkwaliteit van de Regge is goed, dus neem gerust een frisse duik onderweg. De aluminium kano’s zijn de stabielste in hun soort en geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. 


Kano varen


Samengesteld voor en door jou

Met de bootverhuur van Rederij Peters en de activiteiten van Vechtdal Events worden complete dagjes uit georganiseerd. Vechtdal Events is onderdeel van Rederij Peters en richt zich op recreatie en evenementen voor zowel grote als kleine groepen. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het passagiersschip maakt tochten vanaf 15 maart tot 1 december. In de maanden juli en augustus geldt het reguliere vaarschema en in het voor- en naseizoen zijn er aangepaste vertrektijden. Voor alle afvaarten geldt een minimum deelname van 25 volwassenen, bekijk de website voor actuele vertrektijden.


Rondvaart Vilsteren (juli en augustus)

Vertrektijden: dagelijks 13:30 uur en 15:00 uur

Donderdagen in juli en augustus: 14:30 uur


Marktvaart Dalfsen (juli en augustus)

Donderdagen in juli en augustus 09:30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Rondvaart Ommen - Vilsteren

Kinderen t/m 12 jaar € 5,75 p.p.

Volwassenen € 9,25 p.p.


Rondvaart Ommen - Markt Dalfsen

Kinderen t/m 12 jaar € 9,75

Volwassenen € 14,95

 


0 Recensies over Rederij Peters rondvaarten

Hoeveel sterren geef jij Rederij Peters rondvaarten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Rederij Peters rondvaarten te melden