Schaapskooi Schaap en Zo

(3/5)  4 recensies

Helaas Schaapskooi Schaap en Zo is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Heinkenszand en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Heinkenszand.


Bekijk ook:


Op het terrein van Schaapskooi Schaap & Zo kunt u een kijkje nemen bij de schapen, de lammetjes en andere dieren aaien en kunnen de kinderen lekker ravotten in de speeltuin en zich vermaken in het bezoekerscentrum.


De wandelroute door de Zak van Zuid-Beveland is ca. 5,8 km lang van start tot finish vanaf het bezoekerscentrum en stelt geen speciale eisen aan de wandelaar. De wandeling is uitgezet met gele paaltjes, daarom ook wel de gele paaltjesroute genoemd, en gaat over de bloemendijken. In het bezoekerscentrum kunt u informatie over de route en omgeving krijgen.


Na een bezoekje aan de schapen, een heerlijke wandeling door de Zak van Zuid-Beveland of als de kinderen zijn uitgespeeld in de speeltuin of het educatiecentrum kunt u genieten vaan een lekkere kop koffie en/of appelgebak in het bezoekerscentrum

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree is gratisControleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


4 Recensies over Schaapskooi Schaap en Zo

(Pagina 1 van 1)

 

"Nieuw en schitterend!"

Oscar   -   21-05-2023

21-05-2023

Reageer op deze review

"Nieuw en schitterend!"

Heerlijk gezeten met de kindjes die lekker konden spelen in de omheinde speeltuin. Lekkere taartjes en drankjes tegen schappelijke prijzen. Kortom: heerlijk plekje om te ontspannen met het hele gezin

Lees verder  


"nieuwe eigenaren"

Hannie   -   17-05-2023

17-05-2023

Reageer op deze review

"nieuwe eigenaren"

grondig gerenoveerd, super mooi geworden


"Vies oud vervallen "

Mayke Annebel   -   26-07-2022

26-07-2022

Reageer op deze review

"Vies oud vervallen "

Wat jaren terug zo mooi was, nu vervallen, geen onderhoud en een , ik denk, eigenaar die je bestookt met wat er in Nederland niet goed gaat.


"Vies en sneu"

Familie   -   27-08-2020

27-08-2020

Reageer op deze review

"Vies en sneu"

Ik dacht een leuk uitje, gelukkig is onze dochter snel blij en heeft niks nodig maar wat was dit fout ik dacht oké is dit het dit meen je niet. Zo ontzettend jammer want er valt zoveel moois van te maken zonder dat dit veel hoeft te kosten. -Spelletjes waren er nauwelijks of niet compleet. - Maak even mooie bakken met Duplo/ houten blokken/ speelgoed. -Stoeltjes voor kinderen waren kapot (echt gevaarlijk vallen tegelvloer) - miste een gezellige stevige tafel. - haal verschillende spelletjes bij de kringloop leg deze neer. - leg een kleed op de grond ijskoude vloer - Haal de 100 dode vliegen uit de kaartenbak met dieren. - bedienende eigenaar zag er echt niet verzorgd uit en de dieren zelf ook niet. - smaak koffie en lekkernijen waren wel goed.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Schaapskooi Schaap en Zo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Schaapskooi Schaap en Zo te melden