Mountain Network Dordrecht

Mountain Network Dordrecht is één van onze nieuwste locaties. Geopend in 2012 staat dit hypermoderne klimcentrum voor je klaar om jouw klim- en fitnessbehoeften te vervullen. De unieke 3D-klimwandsysteem zorgt voor een unieke klimervaring en de fitnesscentrum is gevuld met de nieuwste apparatuur. Zo bieden zij je een complete sportieve ervaring aan.


Klim naar de top


Klimhal

Het centrum bestaat uit 2 klimhallen (40 touwen) en een aparte bouldergym. De klimhallen hebben een hoogte van 13 meter en 17 meter en vallen vanaf de straatzijde direct op door de hoge ramen. De ramen zorgen voor een goede lichtinval en tevens wordt de klimsport goed zichtbaar gemaakt voor de passant. De klimwanden zijn opgebouwd uit een volledig eigen ontworpen triangle klimwandsysteem.


In de ‘kleine’ klimhal (13 meter) is ook een speciaal abseilplateau aanwezig waardoor oefensituaties nog makkelijker kunnen worden nagebootst zoals abseil (uithangen) en het klimmen van een klettersteig. De klimroutes variëren in deze hal van gradatie 3 tot 7b, maar de meeste klimroutes variëren tussen de 4e en 6e graad.


Klimmen jong en oud


De grote klimhal (17 meter) bevind zich op straatniveau en trekt hiermee veel bekijks van de passanten. De triangle klimwanden bestaan uit zowel liggende, rechte en overhangende wanden en zijn hierdoor ook voor de beginnende klimmer ondanks de hoogte goed te beklimmen. De grootste overhang is ruim 5 meter en loopt zeer geleidelijk door. De routes variëren in deze hal tussen 3 tot 8a+, maar de meeste bevinden zich tussen de 5e en 7e graad.


Op alle klimwanden is het mogelijk om voor te klimmen. Het team van Mountain Network Dordrecht heeft veel aandacht voor de verschillende klimroutes en deze worden daarom ook regelmatig veranderd.


Bouldergym

De bouldergym heeft een hoogte van maximaal 4,5 meter en is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde boulderaar. De 100 boulders zijn geplaatst op ruim 120m2 boulderwand. Variërend van 3 tot 7b. Met grote regelmaat worden er nieuwe boulderroutes gebouwd. In de bouldergym vinden ook wedstrijden plaats en om de twee maanden organiseren wij hier ook de La Sportiva Boulderseries.


Aansluitend aan de boulderhal bevindt zich een dakterras waar je heerlijk kan genieten van de zon en op reservering zelfs kunt gaan barbecueën.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag van 16:00 tot 23:00 uur

Woensdag van 13:00 tot 23:00 uur

Donderdag en vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

BOULDEREN

t/m 7 jaar €7,00

t/m 17 jaar €8,50

t/m 24 jaar €9,50

t/m 65 jaar €10,50

65 jaar en ouder €9,50


KLIMMEN

t/m 7 jaar €7,50

t/m 17 jaar €9,50

t/m 24 jaar €11,50

t/m 65 jaar €13,50

65 jaar en ouder €11,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Mountain Network Dordrecht

Hoeveel sterren geef jij Mountain Network Dordrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Mountain Network Dordrecht te melden